Leefstijl- en vitaliteitscoach maak ik gebruik van het 5 dimensionale / integrale vitaliteitsmodel van MARK. Als vitaliteitscoach ben ik in 2018 afgestudeerd aan MARK Academie en heb ik mijn post-HBO diploma tot integraal Leefstijl- & Vitaliteitscoach en diploma leefstijltrainer bij MARK behaald. Daarna heb ik mij verder geschoold en ontwikkeld onder meer met een verdieping als holistisch therapeut. Binnenkort start ik met een cursus bij CSR centrum voor stress & burn-out coaching.

Ik ben leergierig en vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen. Bijkomend voordeel is, dat dit voor mij bijdraagt aan mijn mentale vitaliteit. Je mentale vitaliteit is van cruciaal belang om in balans te blijven en plezier in je werk te houden.

Landelijk dekkend netwerk

Ik maak onderdeel uit van het landelijk dekkende netwerk van MARK, dit netwerk bestaat inmiddels al uit meer dan 1.000 Integraal Leefstijl- & Vitaliteitscoaches. Op basis van jouw issues, wensen en voorkeuren zoekt MARK de MARK-coach die het best bij jou past. Er moet een ‘klik’ zijn om je optimaal te kunnen begeleiden.

Voor meer informatie over het MARK balans model en MARK organisatie zie; www.leefstijl-vitaliteit.nl

Wil jij direct aan de slag met jouw vitaliteit, ben je de balans kwijt of heb je stressklachten kun je ook gewoon direct contact met mij opnemen via info@ingridtoonen.nl

Zorg goed voor jouw lichaam, dan zorgt jouw lichaam ook goed voor jou.