“als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg” -Albert Einstein-

De zin kennen we allemaal, maar is zo waar! Wil je echt iets anders bereiken? Dan vraagt dat lef, durf en doorzettingsvermogen. Want, niets is zo makkelijk om te blijven hangen in de comfortabele zone waar je in zit. Bij verandering kunnen we ook weerstand tegen komen. En laat dat nou logisch en normaal zijn. Veranderingen aanvaarden is voor veel mensen moeilijk. Zelfs al willen we uiteindelijk veranderingen en weten we dat juist deze verandering ons helpt om ons uiteindelijk doel te bereiken..

 

Wat wil deze weerstand jou eigenlijk zeggen? En hoe graag wil jij de verandering?

Heb je weinig energie? Voel je je onrustig? Heb jij het gevoel dat je niet (helemaal) in balans bent? Wellicht is dit voor jou het signaal om het anders te gaan doen?

 

Als ik blijf kijken zoals ik altijd heb gekeken
Blijf ik denken zoals ik altijd dacht
Als ik blijf denken zoals ik altijd heb gedacht
Blijf ik geloven wat ik altijd heb geloofd
Als ik blijf geloven wat ik altijd heb geloofd
Blijf ik doen zoals ik altijd heb gedaan

Als ik blijf doen zoals ik altijd heb gedaan
Blijft mij overkomen wat mij altijd overkomt
Maar als ik mijn ogen sluit en goed kijk naar binnen
Dan kom ik deze cirkel uit en kan ik steeds opnieuw beginnen
Als je doet wat je altijd deed krijg je wat je altijd kreeg

-Albert Einstein-