Sponsor actie

Ik heb jullie hulp nodig!
Afgelopen jaar is mijn moeder voor de 3e keer getroffen met de diagnose kanker. Dankzij de behandelmogelijkheden maar zeker ook haar veerkracht en doorzettingsvermogen kan ik zeggen dat ik heel blij ben dat zij er nog is. Ik ben ongelooflijk trots op mijn moeder die iedere keer het gevecht aangaat. Mede voor haar, maar ook voor andere mensen in mijn directe omgeving én omdat het gewoon zo belangrijk is, ga ik op zaterdag 3 september 2022 deelnemen aan de Stelvio for Life!
Ik ga de Stelvio wandelend beklimmen voor een bijzonder doel: Barcode for Life

De Stelvio pas is 21,1 km lang en 1533 meter hoog. Naast de sportieve uitdaging is mijn doel om het aantal hoogtemeters in euro’s in te zamelen, minimaal € 1.533.

 

Deze stichting zet zich in voor geïndividualiseerd onderzoek en behandeling van kanker. Een snelle en passende behandeling van elke vorm van kanker is noodzakelijk, dit heb ik in de nabije omgeving ondervonden, daarom wil ik mij graag inzetten voor dit mooie doel.
Om het streefbedrag in te zamelen heb ik je hulp hard nodig. Help je mij om het bedrag bij elkaar te krijgen? Iedere bijdrage helpt en wordt enorm gewaardeerd!