Wil jij aan de slag met je fysieke gezondheid? Wil jij inzicht in je leefstijl- en voedingspatroon en een plan van aanpak op welke punten je hierin kunt verbeteren.

Met een leefstijl- en voedingsanalyse gaan we op een praktische manier aan de slag. Waaruit bestaat een leefstijl- en voedingsanalyse? We starten met een uitgebreide vragenlijst om inzicht te krijgen in je huidige voedingspatroon (deze kun je thuis alvast invullen). In het consult zullen we gaan wegen/meten en heb ik je leefstijl geanalyseerd en ontvang je een persoonlijk voedingsadvies.

Een gezonde leefstijl is een cadeautje wat je later uitpakt.

Je kunt kiezen voor een eenmalige leefstijl- en voedingsanalyse waarna je met het voedingsadvies zelf aan de slag gaat om je doelstellingen te bereiken. Of je kiest voor een leefstijl coachtraject op maat waarbij we samen een plan van aanpak maken en aan de slag gaan.

 

Wil je echt een duurzame verandering in leefstijl bereiken kies dan voor een integrale aanpak. Ik help je graag om stapsgewijs je leefpatroon aan te passen. Naast voeding kijk ik hierbij ook naar andere thema’s zoals beweging, slaap, stress, energiemanagement, timemanagement, vitaliteit en ontspanning. Op deze manier leer je om op een verantwoorde en gezonde manier je eet- en leefpatroon aan te passen.

 

Je krijgt inzicht in je eventuele valkuilen en hoe je daar mee kunt omgaan. Aan het einde van het leefstijlcoachingstraject kun je zelfstandig verder waarbij je voldoende adviezen en handvatten hebt om de verandering ook vol te houden.

 

Ik heb de overtuiging dat een blijvende leefstijlverandering draait om de juiste balans tussen voeding, beweging, ontspanning. Voor iedereen is die balans verschillend. Daarom krijg je altijd een persoonlijk advies dat helemaal bij je past. Op verzoek en in overleg kan ik ook een traject op maat samenstellen.

1 + 13 =