Wil je weer beter in balans zijn, lekker in je vel zitten en tegenslagen het hoofd kunnen bieden? Kortom jezelf fit en vitaal voelen!

Dan past een integraal vitaliteitstraject bij jou!

Vitaliteit gaat om wat jij doet om je fysiek, mentaal en sociaal gezond, fit vitaal en gelukkig te voelen. Soms zit je gewoon niet lekker in je vel. Er kunnen allerlei oorzaken en factoren zijn die ervoor zorgen dat je vast zit in (oude) patronen. Soms kunnen inzicht en kleine veranderingen al zorgen voor meer energie en levensgeluk.

Na een eerste kennismakingsgesprek gaan we aan de slag met een integrale vitaliteitscheck (een gezondheidscheck) waarmee we de balans opmaken van jouw vitaliteit. Dit kun je zien als een soort nulmeting, waarmee je vervolgens aan de slag kunt om je vitaliteitsdoelen vast te stellen. Aan de hand van de vitaliteitscheck zullen we een doelgericht plan van aanpak maken.
Na het invullen van de vitaliteitscheck zullen we deze in een persoonlijk gesprek bespreken. Waarna we een of meerdere vervolgafspraken plannen waarbij ik je ga begeleiden in de richting van jouw doel(en).

Ook voor werkgevers is het mogelijk om medewerkers een vitaliteitscheck aan te bieden, met als doel medewerkers te begeleiden om vitaal, bevlogen en duurzaam inzetbaar in het werk te houden.

 

Ik heb de overtuiging dat een blijvende leefstijlverandering draait om de juiste balans tussen voeding, beweging, ontspanning. Voor iedereen is die balans verschillend. Daarom krijg je altijd een persoonlijk advies dat helemaal bij je past. Op verzoek en in overleg kan ik ook een aangepast traject op maat samenstellen.

“Health does not always come from medicine. Most of the time it comes from peace in the heart, peace in the soul. It comes from laughter and love”.

12 + 1 =