Ik ben geboren in 1972 en opgegroeid in de omgeving van Nijmegen. Naast dat ik als (zelfstandig) vitaliteitscoach werk, ben ik al ruim 20 jaar met veel plezier werkzaam als HR adviseur.

Ik ben een mensgerichte coach en al zo’n 20 jaar werkzaam als HR Business Partner waarbij ik mij in de afgelopen jaren steeds meer ben gaan ontwikkelen op het gebied van gezondheid, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Vanuit deze interesse en eigen behoefte heb ik de Post HBO opleiding tot integraal leefstijl- en vitaliteitscoach en de opleiding tot leefstijltrainer bij MARK Academy afgerond. Naast mijn werk als HR adviseur ben ik gestart met mijn coachpraktijk. Als NOBCO gecertificeerd coach begeleid en coach ik mensen op het gebied van vitaliteit, leefstijl, stress en persoonlijke ontwikkeling.

 

Naast mijn werk als HR adviseur en mijn coachwerkzaamheden zijn vrienden, familie, sporten en yoga voor mij belangrijk. Salsadansen is mijn passie en daarvoor reis ik graag naar mijn favoriete vakantieland Cuba. Het bewaken van mijn balans tussen werk en al het andere wat ik belangrijk vind is voor mij altijd een uitdaging geweest. Ik ben met regelmaat aangelopen tegen mijn grenzen en (ongezonde) keuzes daarin welke van invloed zijn geweest op mijn gezondheid, energieniveau en stressbeleving. Ik was met regelmaat ziek en moe. Hoewel ik dacht dat ik gezond leefde en goed voor mezelf zorgde was het tegendeel waar. Tot het moment daar was dat ik echt stil stond en anderen mensen mij een spiegel voor hielden en ik tot het besef kwam dat ik mezelf staande aan het houden was. Ik voelde letterlijk de grond onder mij verdwijnen en werd gedwongen echt andere keuzes te maken en beter voor mezelf te gaan zorgen.

In de afgelopen jaren heb ik dan ook niet alleen vanuit opleiding maar ook in de praktijk kennis opgedaan en niet alleen geleerd, maar vooral ook ervaren wat voor mij (beter) werkt en hoe ik anderen kan helpen bij leefstijlverandering. Het heeft mij meer energie, zelfvertrouwen en werkplezier gebracht en dat gun ik jou ook! Dus wil jij ook van in plaats van geleefd worden naar genieten van het leven?

Ik luister zonder oordeel en met oprechte aandacht. Mijn aanpak is praktisch en zeker niet zweverig, ik zal je eerlijk feedback geven en een kritische (soms confronterende) spiegel voor houden. Eigenschappen die op mij van toepassing zijn: inlevend, sociaal, nieuwsgierig, rustig en humor.

Ik ben aangesloten bij EMCC en de beroepsvereniging NOBCO. Om te voldoen aan de eisen die gesteld worden aan Permanente Educatie zorg ik voor regelmatige bijscholing, zo ben ik op dit moment in de afrondende fase van de opleiding tot Holistisch Therapeut. In januari 2021 ben ik gestart met de opleiding tot stress & burnout coach volgens de CSR methode.


Ik ben aangesloten bij:

 

https://www.leefstijl-vitaliteit.nl/wp-content/uploads/2020/08/logo-321x85.png

 

logo

 

Opleidingen:

Holostisch therapeut, ZOMA opleidingen
Stress- en burnoutcoach, CSR methode
Reiki Master 3a
Reiki 1 en 2
Mark Academy opleiding tot integraal leefstijl- en vitaliteitscoach (post HBO opleiding)
Certified trainer “Quickscan organisatie in Balans tm”
Mark Academy Professioneel Leefstijltrainer
HBO Personeel & Arbeid, HAN

Voor een verdere verdieping ben ik in 2019 gestart met de 2-jarige HBO opleiding tot Holistisch therapeut aan ZOMA opleidingen in Westervoort (erkend door KTNO). Deze holistische benadering sluit heel goed aan op mijn integrale aanpak als vitaliteitscoach, want alleen verandering vanuit de kern werkt ook écht op de langere termijn.

Naast mijn werkwijze als leefstijlcoach kun je dus ook kiezen voor een holistische of meer energetische aanpak. Holistisch staat voor alomvattend, kijkend naar het geheel.

De opleiding Holistisch Therapeut is er op gericht om op alle holistische niveaus te behandelen, dus op fysiek niveau (lichamelijke pijnklachten), emotioneel niveau (gevoelens), mentaal niveau (gedachten en overtuigingen), energetisch niveau (energie) en spiritueel niveau (oorzaak).

De energie van ieder mens is wel eens verstoord, dit kan leiden tot uiteenlopende klachten. Met mijn behandelingen help ik je om jouw lichaam en geest weer in evenwicht te brengen. Als holistisch coach maak ik naast Reiki gebruik van verschillende technieken in combinatie met therapeutische gesprekken. Coaching geeft hierbij inzichten en maakt je bewust. Met mijn holistische benadering ondersteun ik jouw proces op een dieper niveau. Na de behandeling ontstaat er meer innerlijke rust.