Coaching is persoonlijk, er moet een klik zijn. Uiteraard is een traject volledig afhankelijk van jouw behoefte, veranderwens of doelstelling(en).

Ik nodig je uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30 minuten (dit kan ook telefonisch), hieraan zijn geen kosten verbonden.

De twee belangrijkste voorwaarden voor een succesvol coachtraject: er is een klik tussen jou en mij en je bent gemotiveerd om aan de slag te gaan. Tijdens een kennismakingsgesprek kijken we wat jij wilt en wat ik voor jou kan betekenen. Daarnaast geef ik je uitleg over mijn werkwijze en aanpak.

Als je vervolgens besluit om met mij een traject aan te gaan brengen we samen met behulp van een vitaliteitscheck of energie check-up (vragenlijst bij stressklachten) jouw huidige situatie in kaart. Dit is het vertrekpunt voor jouw doel(en) en het coachingstraject. In de vervolggesprekken gaan we kijken wat jij nodig hebt om weer lekker in je vel te kunnen zitten, wat jij kunt doen om je fitter te voelen of meer energie te hebben. We zullen het hebben over de verschillende factoren die een rol spelen bij een gezonde leefstijl zoals slaap, voeding, beweging en stress. Maar vooral ook gedrag, patronen en welke verandering in jouw gedrag kan helpen om weer in balans te komen. Ik ga je niet vertellen wat je moet doen, maar geef je inzicht en help je bij het maken van keuzes die bijdragen aan het bereiken van jouw doelen.

Kosten
Het (telefonische) kennismakingsgesprek is kosteloos. Eventuele vervolggesprekken bedragen € 75,00 incl. BTW (60 minuten). M.i.v. 1 juli zijn mijn tarieven vrijgesteld van BTW en zijn de kosten voor een coachgesprek € 60,00.

Je kunt ook kiezen voor een eenmalig advies op maat met bijvoorbeeld een vitaliteitscheck of een leefstijl- en voedingsanalyse met adviezen waarmee je zelf aan de slag kan.

Informeer ook eens bij je werkgever, mogelijk willen zij (een deel van de) kosten vergoeden. Of wellicht worden de kosten (deels) vergoed door jouw zorgverzekeraar.

Ik heb de overtuiging dat een blijvende leefstijlverandering draait om de juiste balans tussen voeding, beweging, ontspanning. Voor iedereen is die balans verschillend. Daarom krijg je altijd een persoonlijk advies dat helemaal bij je past.

Gesprekken kunnen plaatsvinden op flexibele locaties in de regio (Nijmegen) of bij mij thuis (Beuningen).

Neem contact op om de mogelijkheden met mij te bespreken.

 

Gratis kennismakingsgesprek – 30 minuten

 

Intakegesprek (vitaliteitscheck) – 90 minuten – € 105,00 incl. btw / m.i.v. 1 juli € 85,00

 

Leefstijl- en voedingsanalyse (LVA) – 90 minuten € 105,00 incl. btw / m.i.v. 1 juli € 85,00

 

Coachgesprek – 60 minuten – € 75,00 incl. btw / m.i.v. 1 juli € 60,00

 

Met ingang van 1 juli 2022 zijn mijn consulten vrijgesteld van BTW en zullen mijn tarieven worden aangepast.

2 + 11 =