Iedere werkgever wil graag dat hun medewerkers gezond leven. Dat verlaagt het ziekteverzuim en verhoogt de productiviteit.

Zowel vanuit preventie als bij re-integratie trajecten kan leefstijlcoaching een interventie zijn om de gezondheid en duurzame inzetbaarheid van medewerkers te verbeteren. Als vitaliteitscoach kan ik samen met de medewerker werken aan de balans zodat de medewerker zich weer fit en vitaal voelt.

Een individueel coachtraject is volledig afgestemd op de wensen en doelen van werknemer en werkgever. Een traject kan zowel worden ingezet voor medewerkers die vanuit preventief oogpunt willen werken aan hun vitaliteit en/of gezondheid, maar ook voor medewerkers die disbalans ervaren, reeds zijn uitgevallen of leefstijl- of stress gerelateerde klachten hebben.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te plannen.

De tarieven voor werkgever zijn altijd exclusief BTW en eventuele reiskosten. Als een medewerker via de werkgever collectief verzekerd is bij Zilveren Kruis (present pakket), dan is een vergoeding voor een MARK coach wellicht mogelijk.

    12 + 1 =